Handelsbetingelser

 1. Varer

  De Varer du kan få her i vores online shop er pornografisk. Derfor er alle personer, der er under 18 år eksklurderet fra handlen.

  Alle videoer er i Europæisk DVD format (Pal) og kan blive afspillet på de fleste DVDafspiller eller på computeren. Medmindre du har en såkaldt multiregional DVDafspiller, er det kun muligt, at afspille DVD’er der har samme regionkode som din afspiller.

  Vi tester hver DVD før afsending.

 1. Priser

All priser er i Euro (€) og oplistet i nettobeløb. Afhængig af leveringsstedet bliver der lagt leveringsomkostninger og moms på. Momsen udgør p.t. 25% af varens værdig og leveringsomkostninger.

Vi forbeholder os retten til at ændre priser til et hvilket som helst tidspunkt.
.

 1. Betalingsmåde

Vi accepterer kreditkort. Hvis du betaler med kreditkort vil der ikke være nogen henvisning på dit kontoudtog, at du har handlet ved HomoWorld, fordi betaling foregår igennem vores hovedfirma, se forneden.

Der er også mulighed for at overføre beløbet på vores bankkonto.

 1. Levering

Afhængig af den valgte betalingsform sender vi ordre vi har fået inden kl. 14:30 samme dag.

Hvis du har valgt bankoverførelse, vil vi først sende varen  ud, når beløbet er blevet godtskrevet vores bankkonto.

Vi opræver € 10,00 forsendelsesgebyr der inkluderer porto, emballage og andre udgifter vi har i forbindelse med forsendelsen.

Vi forstår meget godt vigtigheden af diskretion! Alle forsendelser sendes ud i neutral emballage. Der er ikke noget der henviser på indholdet. Afsenderadressen er den samme som moderselskab, se forneden.

Vi er ikke ansvarlig for nogen form af importskat dit land opkræver muligvis. Det er vi heller ikke, når toldmyndigheder konfiskerer indholdet fordi det muligvis er ikke tilladt i pågældende land.

4.1 Digital levering

Der findes digitale versioner til de fleste shopkategorier som er anlagt i hovedkategorien. Her tilbyder vi film til download. Disse videoer er i VOB-format for at kunne brændes med fordel på en DVD. Efter afsluttet indkøbsprocessen – ved bankoverførelsen når beløbet er overført – vil du får et eller flere links til download af filerne senest efter 24 timer.

 1. Bestilling

Det er nemt at bestille varer i shoppen.  Du kan med fordel bruge kategoriknapper for oven for at finde frem til det ønskede. Fandt du det du gerne vil have, klikker du bare på “Tilføj til kurv”.

Ved kassen skal du angive dine personlige data, som navn, adresse og evt. data af dit kreditkort. Al den information du taster ind bliver sendt via en sikret forbindelse hvor alle data er krypteret.

 1. Fortrydelsesret

Du har inden for 14 dage ret til at fortryde dit køb uden oplysning af grunde, medmindre du har udpakket varen. Fortrydelsesfristen udgør 14 dage fra den dag, hvor du eller en af dig navngivet tredjepart, som ikke er transportøren, har taget varerne i besiddelse. Dette sker i henhold til direktiv 97/7/EC af den Eruopæsike Parlament og Råd fra den 20 Mai 1997, artikel 6 § 3.

Alle omkostninger der er forbundet med varereturer viler på køberen.

 1. Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr.